Tiedon kopiointi vioittuneelta kiintolevyltä

Jos tietokoneesi yhden tai useamman kiintolevyn terveys on heikentynyt eikä asemalle ole enää turvallista tallentaa tietoja, Kaspersky-sovellus ilmoittaa tästä ja tarjoaa mahdollisuuden kopioida tiedot asemilta muille tietovälineille.

Tietojen kopiointi vioittuneelta kiintolevyltä hyvälle kiintolevylle:

1. Tee jokin seuraavista:
    • Jos saat ilmoituksen, että kiintolevyn terveys on heikentynyt, napsauta ilmoitusikkunan Lisätiedot -painiketta.

Kiintolevyn kunnon valvonta -ikkuna avataan.

• Napsauta Kopioi tiedot -painiketta Kiintolevyn kunnon valvonta -ikkunassa.
  2. Napsauta Kopioidaan tietoja -ikkunassa Käynnistä varmuuskopiointi-painiketta.

Tämä avaa Valitse taltio -ikkunan.

3. Valitse Valitse taltio -ikkunassa hyvä kiintolevy, johon tiedot kopioidaan vioittuneelta asemalta.
  4. Napsauta Seuraava.

Tämä avaa Valitse kopioitavat tiedostot ja kansiot -ikkunan.

5. Tee jokin seuraavista:
    • Vedä ja pudota tiedostoja Windows Explorerista Valitse kopioitavat tiedostot ja kansiot -ikkunan korostetulle alueelle.
    • Napsauta valitse ne luettelosta -linkkiä.

Voit valita avautuvassa Explorer-ikkunassa hyvälle kiintolevylle kopioitavat tiedostot ja kansiot.

6. Kun olet lisännyt kaikki kopioitavat tiedostot ja kansiot luetteloon, napsauta Seuraava-painiketta.

Tämä avaa Kansion luonti tiedon kopioimiseksi -ikkunan.

7. Tee jokin seuraavista:
    • Napsauta Seuraava-painiketta luodaksesi uuden kansion valitulle hyvälle kiintolevylle ja kopioidaksesi tiedostot ja kansiot vioittuneelta kiintolevyltä.
    • Napsauta Muuta-painiketta valitaksesi olemassa olevan kansion hyvältä kiintolevyltä ja kopioidaksesi tiedostot ja kansiot vioittuneelta kiintolevyltä.
  8. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitulla hyvällä levyllä on riittävästi tilaa valittujen tiedostojen ja kansioiden kopioimiseksi, aloita kopiointi napsauttamalla Seuraava.
    • Jos valitulla hyvällä levyllä ei ole riittävästi tilaa valittujen tiedostojen ja kansioiden kopioimiseksi, valitse toinen hyvä levy napsauttamalla Takaisin ja yritä uudelleen.
  9. Kun kopiointi on suoritettu, tee jokin seuraavista:
    • Avaa kansio, joka sisältää vioittuneelta kiintolevyltä kopioidut tiedostot, napsauttamalla Avaa kansio -painiketta.
    • Sulje ikkuna napsauttamalla Valmis-painiketta.

Vaurioituneen kiintolevyn tietojen kopiointi Dropbox-verkkotallennustilaan:

1. Tee jokin seuraavista:
    • Jos saat ilmoituksen, että kiintolevyn terveys on heikentynyt, napsauta ilmoitusikkunan Lisätiedot -painiketta.

Kiintolevyn kunnon valvonta -ikkuna avataan.

• Napsauta Kopioi tiedot -painiketta Kiintolevyn kunnon valvonta -ikkunassa.
  2. Napsauta Kopioidaan tietoja -ikkunassa Käynnistä varmuuskopiointi-painiketta.

Tämä avaa Valitse taltio -ikkunan.

3. Valitse Dropbox-verkkotaltiosi Valitse taltio -ikkunassa.

Voit myös suorittaa yhden seuraavista toiminnoista:

• Jos taltio ei ole aktiivinen, napsauta Aktivoi-painiketta.
    • Poista taltio käytöstä napsauttamalla Poista taltio -linkkiä.
  4. Napsauta Seuraava.

Tämä avaa Kopioidaan tietoja -ikkunan.

5. Tee jokin seuraavista:
    • Vedä ja pudota tiedostoja Windows Explorerista Kopioidaan tietoja -ikkunan korostetulle alueelle.
    • Napsauta valitse ne luettelosta -linkkiä.

Voit valita avautuvassa Explorer-ikkunassa Dropbox-verkkotaltioon kopioitavat tiedostot ja kansiot.

6. Kun olet lisännyt kaikki kopioitavat tiedostot ja kansiot luetteloon, napsauta Käynnistä varmuuskopiointi -painiketta.

Tietojen kopiointi aloitetaan.

7. Kun kopiointi on suoritettu, tee jokin seuraavista:
    • Jos tietojen varmuuskopiointi onnistuu, sulje ikkuna napsauttamalla Valmis-painiketta.
    • Jos sovellus on ilmoittanut, että varmuuskopiointi on epäonnistunut, vapauta tilaa verkkotaltiossa ja yritä uudelleen.

Olemassa on rajoituksia koskien OneDrive-pilvitallennustilaan tallennettujen tietojen kopiointia.

Katso myös:

Varmuuskopiointi ja tietojen palautus